Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dušičky, miestny cintorín

Dátum: 26.10.2020
Autor: Obec Koválovec
Počet videní: 525
Dušičky, miestny cintorín

Miestny cintorín bude pripravený na svoj najväčší sviatok- Dušičky, ktorý v tomto roku pripadá na pondelok, kedy je 2. novembra 2020. 

Aj keď, vzhľadom na COVID-19, bude tohtoročný sviatok Všetkých svätých a Dušičky v netradičnom šate, miestny cintorín sa pripravuje na tento sviatok ako vždy. Dnes bol cintorín pokosený ( kosačkou so zberným košom, ktorý zberal i napadané lístie) a boli vyvezené i popolnice. Svetlo na cintoríne funguje a k dispozícii je na starej márnici zásuvka na el. prúd. Do gezónu bude ešte zajtra doplnená voda.

Keďže náš cintorín je mimo obec, v prírode, nebude zatvorený. Prosíme návštevníkov, aby v rámci výnimky zo zákazu vychádzania ( prechádzka do prírody) dodržiavali rozostupy, mal na tvári rúška a obmedzili svoj čas na cintoríne na nevyhnutnú dobu. Vzhľadom na zákaz vychádzania predpokladáme, že takmer výlučnými návštevníkmi nášho cintorína budú len občania našej obce. 

Pre tých, ktorí sa na cintorín tento rok nedostanú, sme pridali do fotogalérie na tejto obecnej stránke pár snímok z cintorína z dnešného dňa.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.